Small trip

Lauantaina olisi suuntana Helsingin satama ja sieltä paatin nokka kohti Tallinnaa. Siellä mun olisi tarkoitus nähdä ''kirjekaveri'' Minjie uudelleen ja nyt tämä saisi opastaa meidät vanhankaupungin läpi. Yllätys... Minjie on Kiinalainen, mutta opiskelee Tallinnassa. Kun puhun tälle mandariini kiinaa, se nauraa, koska hän itse puhuu Shanghain murretta eli mandariini kuulostaa hassulta.
Sunnuntaina ollaan menossa sitten Sokos Hotel Pasilaan. Siellä sitten tapaan Vietnamilaisen Tungin joka saa opastaa lähialueella. Tosin jos Tung on töissä silloin niin tapaan Kiinalaisen Xian hehe~ juu juu, varuilla ollaan.

Kuvista ette jää paitsi, mutta nyt mulla olisi kauhea pakkaaminen edessä joten seuraava postaus tulee olemaan joko huomenna tai sitten vasta viikon päästä :(

Onko teistä kukaan menossa Tallinnaan Baltic Princesilla Launtaina-Sunnuntaina? :D

On Saturday our direction is Helsinki's harbor and from there ship's nose is going to Tallinn. There I supposed to meet my ''penpal'' Minjie again and now he had to guide me through the Old Town. Surprise... Minjie is Chinese but he study at Tallinn. When I speak mandarin chinese to him, he laughs because he speaks Shanghai dialect so mandarin sounds funny for him.
On  Sunday we are going to Sokos Hotel Pasia. There I'll meet Vietnamese Tung who guide me on near. But if Tung is working then, I'll meet Chinese Xian hehe~ yeah yeah, I'll be careful.


You won't miss pictures, but now I have so much packing so next post is coming tomorrow or after week :(


Is there anyone going to Tallinn by. Baltic Princess Saturday- Sunday? :D


See ya after week! ...hopely


Hopely this won't happen

CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top