Messy room T_T

Viikon työskentelyn jälkeen en ole mitenkään ehtinyt siivota huonettani ja meinasi itku päästä kun näin tämän kauheen sotkun! Nyt pääsin aikaisemmin pois ja aikaa jäi vihdoin siivoamiselle.

After week of working I have not had no time to clean my room and I almost started to cry when I saw this horrible mess! Now I finally get away earlier from work so I finally could do something about this....Mielenrauha.... asioita on niin paljon helpompi tehdä kun huone on järjestyksessä. Edes Zhou ei ole tainnut nähdä mun huonetta tuossa kunnossa haha voi ei :D kiireen keskellä mulla ei tule huomattua ollenkaan että tavarat jää laittamatta paikalleen, vasta kunnes mun pitäisi saada tehtyä jotain kuten tänään tanssin koreografiaa josta kirjoitan hetken päästä lisää.

Mind peace.... things are so much easier to do when your room is in order. Even Zhou haven't seen my room on this condition haha oh no :D middle of rush I don't notice that I don't put things into right places until I had to do something example today I did had to make dance choreography.. I'll tell more about it on next post.

CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top