Colorful summer!

Pikkuveljen rippijuhlat on sunnuntaina ja porukkaa olis tulossa ihan Saksasta asti. Oon kyllästynyt aina pitämään mustia mekkoja juhlissa, mutta usein kaikki juhlat on ollu talvella jolloin pukeudun muutenkin pelkkiin tummiin väreihin. Kesä taas on aivan eri asia... silloin uskallan käyttää värejä.

Seppälästä tuli poimittua tällainen väripommi mukaan, koska Kajaani big-citys ei ollut paljon valinnanvaraa ja kaikki oli loppuunmyyty... damn.

My little brother's confirmation ceremony is on Sunday and there is people coin even from Germany. I'm so bored to worn only black dresses at all party but usually all partys have been on winter when I dress dark clothes anyway. Summer is totally different thing... then I'm brave enough to use colors.


At seppälä I bought this kind of color bomb because Kajaani big-city don't live you much choices and all was sold already... damn.


it's not that short how it looks like


hawaiji flowers
Keltainen toppi takertui laukkuun ja se siis tarkoitti että tahtoo mukaan :D ei se maksanutkaan kuin 6€ muistaakseni ja toppeja tarvii aina. Tää oli kyllä tosi pitkän mallinen ja löysä, mutta asia hoitui näin... helmat pöksyihin!

This yellow tank top did grab into my bag so it did mean that it wanted to come with me :D it didn't cost more than 6€ I think and you always need tank tops. This was really long one and loose one but I did fix problem like this... hem into pants!


CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top