Banner addiction

Tulin katuman päälle kun hankin photoshopin, sillä joka kerta kun saan idean päähäni niin mun on aivan pakko saada tehdä se. Blogin banneri muuttuu vähän väliä juuri tän takia ja kyllästyn samaan ulkoasuun nopeasti.

I just started to repent because I got a photoshop because everytime when I get a new idea I had to make it. That's why the blog banner is changing all thec time and also because I get tired for same layout easily.

Wanna free banner?

Jos haluat että yritän tehdä sinulle uuden bannerin tai jotain vastaavaa niin laita kommenttia ja sähköpostisi tai viestiä jcp.blogger@gmail.com ja koitan tehdä sulle mieleisen :)
Jos on jotain tiettyä tekstiä tai kuvia joita haluat bannerissa olevan niin laittakaa ne mukaan. Lisäksi bannerin koko olisi ihan tarpeellinen tieto. GIF- animaatio banneritkin on mahdollisia tehdä.

Vastineeksi tästä sinun tulee mainostaa edes linkillä tätä minu blogia sinun blogissasi, ei pitäisi olla liikaa pyydetty? (:

If you want that I try to make you a new banner or something like that, but comment below with your e-mail or message me jcp.blogger@gmail.com and I'll try to make one what you like :)
If you have some text or pictures what you want to use, put those into message. Also the banner size would be great to know. GIF- animations are also possible to do.

In return of this you had to advertise my blog even by link on your blog, shouldn't be too much to ask? (: 

Here is few of my banner ideas


CONVERSATION

1 kommenttia:

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top