Rice farmer- paintingEli jälleen kaatosadetta vain ja sehä pisti mut taas maalaa. Siin on nopeutettu video kun teen sitä.
 Tosin kokeilin ekaa kertaa tämän tyylistä aihetta ja heh sen huomaa =D näyttää niinku tuo olis jossai erämaassa. Mutta se olikin harjoittelua ja siin on mukana kiinalaist kalligrafiaa.. kalligrafit saa itse päättää oman kirjoitustyylinsä ja minulla se on tällainen salainen ruohokirjoitus tyyliä muistuttava josta ei saa selvää mutta se onkin hieman tarkoitus. Kiinalaiset merkit vanhalla kaunolla köh köh...

Kiinassahan on tapana tehdä kalligrafia runoja jotka laitetaan sitten kodin seinälle. Ne näyttää hienoilta varsinkin sellaisissa pitkissä käärömäisissä papereissa.

Maalauksessa tuo viljelijä haluaisin olla minä tulevaisuudessa. En siis ehkä kuitenkaan viljelijänä itsessään, tai no miks en sitäkin vois kokeilla =P mutta anyway siis seisoa tuossa ja katsoo sitä vuorimaisemaa. Huuuuu ja sit Sonam Tashi tai Jackie Chan laulelis siin jot.... meni yli taas..

mutta kappale videolla on Jason Chan- Zui Jia Nu Li Jiang. Se ei oo mandariini kiinaa mitä se laulaa vaan veikkaan että jotain hong kongin tai shanghain tyylist. En oo murre expertti kummiskaa..
mut tuo ääni kävis niin johonkin disney elokuvaan =D

CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top