Drunken husband

Lähden tästä mökille pariksi päiväksi ja sen aikana ette kuule minust mitään :3 pari kirjettä lähtee kiinaan ja siellä ihmiset on opiskelemassa täyttä höyryä ennen lomaa päästäkseen haluamaansa yliopistoon.

Tavat.. kerron teille aina postauksissa joissain väleissä aasialaisten tavoista ja voisin tähänkin nakata tällaisen tiivistetyn hää tiedon:
Häissä sulhanen voi useinkin joutua humalaan, sillä tämä kiertää jokaisen kutsuvieraan pöydässä juomassa koko lasillisen viiniä, toivottaa vieraat tervetulleiksi ja sanoo ''gan bei'' eli kippis. Pöytiä voi useinkin olla jopa 100 jos on suuri suku joten siinä tulee juotua se 100 lasia viiniäkin.
Aasialaiset eivät useinkaan juo humalahakuisesti (kiina, malesia, korea, japani) ainakin näin minulle on kerrottu usein =D
Ainakin kiinassa ennen vanhaan morsian pukeutui punaiseen mekkoon, sillä se on onnen väri. Valkoinen oli kuoleman väri ja siihen pukeuduttiin hautajaisissa.

ps. uskon ettei kellään oo sitä vastaan jos alan kirjoittaa myös englanniksi, sillä kirjekamut haluais myös alkaa lukemaan =) ja se miksi varoitan on se että mun englanti ei oo parhaasta päästä.


CONVERSATION

4 kommenttia:

 1. mistä sä oot saanu niitä kirjekavereita?

  ReplyDelete
  Replies
  1. penpal-gate.net ainaki ja mailfriends.com =)

   Delete
 2. Ommom mä haluun tommosen punasen mekon mitä tos naisel on tos kuvassa :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo niimpä, just joku hanfu tai cheongsam =D

   Delete

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top