Contact lenses

Tänään kerron teille hieman suurentavista ja ei niin suurentavista piilolinsseistä. Itselläni on 4 eri piilolinssit jotka ovat ilman vahvuuksia. Pidän suurentavista piilolinsseistä ja voisin hieman kertoa mitä väriä suosittelen millaisille silmille ja kerron myös hieman näistä kokoista- ko'oista ? wut... miten se kirjoitetaan :'D

Suosittelen teitä tilaamaan piilolinssit ulkomailta, paitsi USA:sta missä joudut maksamaan kalliin tullimaksun.
Kerron teille 10 syytä miksi tilata ulkomailta eikä Suomesta:

 1. Ei postikuluja _ollenkaan_. Yleensä aina lukee ''free shipping'' joka meinaa ettei tule mitään ylimääräisiä postikuluja
 2. Laatu on erittäin hyvä
 3. Linssit kestää vuoden käyttöönoton jälkeen kun taas suomessa ne kestää kuukauden tai pari.
 4. Enemmän vaihtoehtoja. Aasiassa on jopa tuhansia eri linssejä mistä voi valita mieleisen
 5. HALPAA! Suomessa usein piilarit kestävät 3kk ja maksavat 29.95€ + postikulut. Aasiassa kestää vuoden ja hinta on 15-29€ ilman postikuluja.
 6. Linssit ovat ohuita ja silmille mukavat.
 7. Toimitus kestää saman verran mitä suomessa, riippuu missä asut. 2-3 viikkoa ilman ongelmia.
 8. Enemmän kokoja
 9. Enemmän esimerkki kuvia
 10. Erittäin hyvä asiakaspalvelu joka mahdollistaa tuotteen palautuksen helposti.
Suosittelen lämpimästi tätä sivua teille: http://eyecandylens.com/. Ei ole oikeastaan muuta sivua mistä löytäisit näin paljon valikoimaa ja edullisia linssejä!1 pari + bonus kotelo + ilmainen kuljetus ympärimaata!

Today I'm going to tell you about magnifying contact lenses and not-so-much magnifying lenses. I have 4 different contact lenses which are without any strengths. I like magnifying lenses and I would tell you what colours I recommend to certain types of eyes and also about those lens sizes.

I recommend you to order your lenses from Asia but not from USA because then you need to pay expensive customs. [Europe]. I will tell you 10 reason why to order lenses from Asia and not from Finland:

 1. Free shipping
 2. Really good quality
 3. Lenses will last a year
 4. More what to choose. In Asia they have even thousands of conctact lenses where you can choose.
 5. CHEAP! In Finland lenses cost 29.95€ + postal expenses. In Asia 15-20€ and no postan expenses.
 6. Lenses are thin and comfortable for eyes
 7. Delivery takes 2-3 weeks to Finland
 8. More sizes
 9. More examples about people wearing those- photos
 10. Very good customer service which enable you to return your order if you are unhappy for it.
I recommend this site: http://eyecandylens.com. I don't actually know any better site where would be this good range and affordable lenses!


What color would highlight my eyes?


Jos sinulla on vaalea silmienväri ja tahdot niistä tummat, osta tummat ja värikkäät linssit. Silmät korostuvat varmasti. Jos haluat taas vaalentaa silmiäsi niin osta mahdollisimman utuiset pastillin väriset. Mikäli tahdot vain kokeilla eri värejä niin rohkeasti kokeilemaan vain.
Sinisilmäisille suosittelen sinisiä, violetteja ja harmaita linssejä. Ehkä myös mintunvihreää.
Vihreäsilmäisille vihreitä, vaaleanruskeita sekä kellertäviä. Violetti voisi myös korostaa niitä.
Ruskeasilmäisille ruskeita ja tummanvihreää. Mahdollisimman tummia kuitenkin ettei linssin alta oikea väri näy niin selvästi ja silmät pysyvät luonnollisen näköisinä.

If you have light colored eyes and you want make those darker, buy dark and colorful lenses. Your eyes will highlight for sure. If you want to make your eyes lighter then you should try pastille colors. If you just wan't try different colors then go ahead.
Blue eyes- blue, purple and grey lenses and maybe a little bit mint green.
Green eyes- green, lightbrown and a little bit yellow lenses. Maybe purple will highlight those too.
Brown eyes- brown and dark green. As dark as possible otherwise your real eye colour will be seen under your lens. I think you wan't your eyes look more natural, right.

About sizes

Normaalisti linssit ovat n. 10-12mm. halkaisijaltaan, mutta siitä ylöspäin ne suurentavat. Linsseistä on tietoa aina ja jos haluat suuremmat silmät, kannattaa katsoa diameter, että se on yli 13mm.
Vain hieman suurentavat: 14.0mm-14.2mm
Suurentavat: 14.5mm
Todella suurentavat: 14.8mm-15mm jne.

Normally lenses are about 10-12mm. diameter. There is almost info about lenses and if you want make your eyes bigger, you should check the diameter that it is more than 13mm.
Only a little bit magnifying: 14.0mm-14.2mm
Magnifying: 14.5mm
Really magnifying: 14.8mm-15mm. etc.

 
 Tilasin mukaan tällaisen suloisen linssikotelon. Oli 6 eri vaihtoehtoa ja tämä oli suosikkini. Kotelosta tuli 2€ postikuluja, mutta se ei ole mikään iso hinta. Mukana on pinsetit joilla linssit saa puhtaasti kotelosta, linssikotelot sekä pullo johon pystyy laittamaan silmätippoja. On siinä peilikin vielä jos tarvitsee päivän aikana ottaa linssit pois. Siinä oli vielä joku ihme imukuppi mutta ei ollut mitään hajua mihin tarkoitukseen o.o

I did order this lens case. There was 6 different options and this was my favorite. I got 2€ postal expenses because of case but it's not big price. There was tweezers which helps you to get those lenses out of cases, lens cases and bottle where you can put your tear drops. There is also mirror if you need to take your lenses out middle of day and you are not home. There was some kind of suction cup but I didn't know how to use it o.o

Tweezers

Tässä on puhdistusaineet jotka laitetaan koteloihin ja linssit sinne puhdistumaan. Itse vaihdan nesteen joka kerta kun olen käyttänyt linssejä ja on suositeltavaa vaihtaa nesteet joka päivä. Ei ole kuitenkaan vakavaa jos se unohtuu, kunhan koteloon ei mene roskia ja neste ei mene pilalle tai haihdu pois. Tämä varmistaa ettei silmäsi tulehdu.
Varmista että puhdistusaine sopii sinun linsseille. Pehmeille ja koville linsseille on omat nesteet.

These are the cleanser bottles. I change the liquid every time when I use my lenses. It's recommend to change the liquid every day but it's not serious if you don't do it everyday. This just makes sure that you don't get any infection into your eye.
Make sure that cleanser is right for your lenses.. for soft lenses own cleanser and for hard lenses own.There is always introductions and warnings about product


if you have many same looking chases, put some letter on there so you reconized which lenses are in which chase
Linssejen laittaminen ensimmäistä kertaa on todella vaikeaa. Itselläni meni puolituntia laittaa yksi linssi haha~
Silmät vetistävät aluksi ja tuntuu niin kuin silmässä olisi roskia, mutta se vaatii totuttelua.

If you put lenses first time it will be really difficult first. For me it did take half-an-hour to put one lens haha~
Eyes might water down and it might feel like you have something crap on your eye but you need to just used to it. It will go over.


GEO: Super angel green- diameter: 14.8mm effect 16mm HUGE 20€
 
GEO: bambi princess MIMI almond brown diameter: 14.5. 18€

GEO: bella green diameter: 14.2mm -16€


Shitty finnish lenses, 14mm macaron grey.. last for month - 25€ =.=

Näin söpöissä pusseissa ne pullot oli haha~

In these cute packages they were haha~

Jos on kysyttävää niin kysykää, autan varmasti! If you have something to ask, I will help you!

http://eyecandylens.com/
http://eyecandylens.com/
http://eyecandylens.com/
http://eyecandylens.com/

CONVERSATION

6 kommenttia:

 1. pitääkö minun käydä silmä asemalla jos haluan väripiilarit ilman vahvuuksia? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en käynyt eikä moni muukaan käy, mutta suosittelen totta kai käymään varmistamassa ettei ole allerginen =) Kaikille ei käy nimittäin piilolinssit. Se jää omalle vastuulle käykö sitten vai ei.

   Delete
 2. Olit sitten poistanut mun kommentin siitä, että kannattaa käydä optikolla. Ja vastaustasikin olit muuttanut, ennenhän sanoit ettei optikolla tarvitse käydä =)Haluutko vaikuttaa vain itse paremmalta, vai kuinka?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muokkasin vastauksen järkevämmäksi niin kuin itse sanoit. Ja sanoin itse asiassa kyllä että optikolla kannattaa käydä mikäli haluaa olla varma ettei tule tulehduksia ;0 ja jos jättää käymättä niin sen huomaa viimeistään itse kannattaako käyttää vai ei.

   Delete
 3. EHDOTTOMASTI kannattaa käydä optikolla! Ennen linssien hankkimista ja säännöllisin väliajoin sen jälkeenkin.
  Circlet eivät anna silmille samanlaista mahdollisuutta hengittää kuin "normaalit" linssit. Itse tilasin viime vuonna circlet vahvuuksilla, reseptin kanssa. Tein sen mokan, että en tajunnut käydä optikolla tarkastuttamassa silmiäni, koska mitään suurempia ongelmia ei ollut.

  Menin optikolle viime viikolla. Silmäni eivät olleet saaneet tarpeeksi happea, joten ne olivat suonittuneet, niihin oli tullut arpia ja kummassakin silmässä oli lievä tulehdus. Vaikka olen aina hoitanut linssejäni hyvin, en käyttänyt niitä yli sallitun ajan ja linssien kesto, vuosi, tuli nyt täyteen. Nyt joudun käyttämään silmälaseja koko loppukesän, sain kaksi lääkekuuria ja menen syksyllä laserleikkaukseen.

  En halua mitenkään estää ihmisiä hankkimasta circlejä, rakastan niitä itsekin ja ne saavat silmät näyttämään ihan uskomattomilta, mutta TARKISTUTTAKAA SILMÄT! Muuten voi käydä niin kuin minulle. Nyt ei ole kivaa käyttää silmälaseja. :)

  Lisäksi haluan sanoa, että vaikka et tarvitsisi vahvuuksia linsseihisi, käy silti optikolla. Vahvuuksettomat linssit ovat kaikki samanmuotoisia, silmät taas eivät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juurikin näin, kiitos esimerkistä! =)
   Itsekkin aion käydä optikolla tarkastuttamassa silmät loppu kesästä ja piilareista on aina hyvä pitää taukoa.

   Delete

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top