Asian treatments for shoulders

Äitini fysioterapeutti tuli tänään opettamaan tällaisen Aasiasta kotoisin olevan tekniikan jolla pääsee eroon hartiakivuista.Kyseessä on siis varsinkin urheilijoille tuttu kinesioteippaus. Kinesioteippaus poistaa kipua ja siinä käytetään siis kinesio teippiä mitä saa ihan apteekista ja joskus jopa joistain ruokakaupoista.
Kinesioteippauksen kehitii Kenzo Kaze Japanista, mutta hoitoa on alettu käyttämään ja kehittämään Kiinassa.
Tässä syy miksi usein Kiinalaisilla olympia urheijiloilla on teippauksia joka puolella. Ne parantavat kipuja, ryhtiä tai nivelten liikkuvuutta.

Tässä näette esimerkki kuvan. Äitini kertoi että ei olisi aluksi joidenkin teippien auttavan tämän koviin niska- ja hartiakipuihin, mutta oliki väärässä. Ne on auttanu kuulema paljon.
Teippejä pidetään viikon ja silloin ne laitetaan taas uudelleen mikäli tarve vaatii.
En osaa oikein selittää kuinka nämä teipit sitten toimii, mutta moni suosittelee tätä, sillä se on turvallista ja toimii. Fysioterapeutti voi suositella teippejä ja opettaa niiden laittamisen.


My mom's physiotherapist came today to teach me this Asian treatment which helps to get rid of pain from your shoulders.
This is especially familiar for athletes, kinesotaping. Kinesiotaping removes pain and you use only kinesio tape on it what you can get from pharmacy and some grocery stores.
Kinesiotaping was developed by Kenzo Kaze from Japan but treatmen have been started to use and improve in China.
This is why usually Chinese olympic athletes have taping all over their body. Those pure pains, posture and mobility of joints.

Here you can see the example picture. Mom said that first she didn't believe that some tapes can pure her hard shoulder and neck pains but she was wrong. Those have been helping a lot.
You use tapes for a week and then you put those again if you need.
I can't explain how the taping works but many people recommend these because it's safe and helps. Your physioterapist can recommen tapes for you and teach to put those on.
CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. No tota on tullut mietittyä ja pohdittua että täytyy ottaa tästä selvää! Meinaan salilla ja jumpissa näen noita usein ja mietin että mitä tuollaiset satunnaiset teipit ympäri kehoa muka auttaa. Mutta tästä on siis kyse.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo samaa mietin itekki ja yhtäkkiä äiti tulee kotii ja katon sen selkää sillee öhh =D

      Delete

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top