Pään tyhjennys:)

Eli nyt tyhjennän pääni kerralla tähän postaukseen, aasialaisia asioita, sillä en viitsisi tehdä näistä erillisiä pikkuisia postauksia mikäli passaa.

Pieni tarina ahkeruudesta- motivoimaan teitä (Kirja- Zou ba)

Kiinan kielessä on paljon erilaisia sanontoja, joita kiinalaiset viljelevät ahkerasti puheessaan.
Yksi sanonnoista on ''Hioa rautatanko neulaksi''.

Sanonnan taustalla oleva tarina kertoo pienestä Li Bai- pojasta, joka ei ollut innokas opiskelija, vaan kuljeskeli mieluummin ulkosalla leikkimässä. Eräällä retkellään hän törmäsi joen rannassa vanhaan naiseen, joka hioi rautatankoa kiveä vasten. Li Bai jäi ihmettelemään naisen touhuja, jolloin tämä kertoi olevansa hiomassa itselleen parsineulaa. Li Bai epäili, ettei neulaa tankoa hiomalla syntyisi, mutta vanha nainen vakuutti, että hän päivittäin hioo rautatankoaan, se muuttuu neulaksi. Vanhan naisen päättäväisyyden innoittamana Li Bai alkoi opiskella ahkerasti, ja myöhemmin hänestä tuli yksi Tang- kauden kuuluisimmista runoilijoista.

Ahkeroinnin ilo :) sitten muihin aiheisiin

-----------------------------------------------------------------------------Wo ai ni- rakastan sinua kiinaksi. Katselin vanhoja kansioita ja tällainen löytyi :)

Oukkei. Tässä on pari photoshoppaamaani kuvaa jotka meinasin laittaa banneriksi... mitäs aattelette. Onneksi en ottanut mustaa:D valkoinen teema on paljon kivempi.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.eyecandylens.com/ sivulta katselin uusia piilareita. Tässä olisi pari mitä toivoisin :)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huomenna on näyttötyö ja hui kun pelottaa :3 hiuksia lähtenyt päästä kun oon stressanut sen tekemisen kanssa. Wish me luck!

Daeho-boyfriend (cover)

Comic boyz


CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top