Kurvit hyvästä

Eli ei kaikki aasialaiset halua olla langan laihoja ei todellakaan niinkuin oon kuullu monen väittävän. Mallien tulee toki olla laihoja niin se ikävä kyllä on :c tai ainakin se on mallimaailmassa ihanteellista, mutta tässä hyvä esimerkki.

Mallikaunotar kieltäytyi laihduttamasta:

Kurvikkaan kuumaa!

Keskiviikko 23.5.2012 klo 16.48

Kiinalaismalli luuli uransa olevan ohi, kun mallitoimisto kielsi häntä työskentelemästä pienen painonnousun jälkeen. Kävikin niin, että hän on nyt työllistetympi ja onnellisempi kuin koskaan.

Stephanie Shiu sai maistaa menestystä jo uransa alussa. Kaunis kiinalaismalli bongattiin kesken lääkäriopintojen ja lennätettiin New Yorkiin. Sopimus paikallisen mallitoimiston kanssa syntyi välittömästi.
Stephanie ehti asua useissa eri maissa ja saada kasvonsa kahdesti Kiinan Voguen kanteen. Ura oli nousussa. Sitten mallitoimisto kauhukseen huomasi, että töitä paiskivan mallin vyötärönympärys oli kasvanut vajaalla parilla sentillä. Sekä Pariisin että New Yorkin mallitoimistot kielsivät häneltä työt, kunnes nuo sentit olisivat taas poissa.
Kaunotar luuli mallinuransa olevan ohi, mutta mitä vielä. Hän ei halunnut riskeerata terveyttään laihduttamalla nollakokoon, vaan vaihtoi toimistoa ja on ollut menestyksekäs "plussakoon" malli siitä lähtien, kertoo Italian Vogue. Ura ei tyssännytkään normaalin naisen mittoihin.

Kuvia voguesta.
CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top