Terveellistä

Näyttääkseen aasialaiselta, ei tarvitse olla kuin omistaisi syömishäiriön. Terveellinen kroppa.. hmm.. tähän mun pitääkin seuraavaksi paneutua kunnolla. On tullut liian vähän seurattua mitä suuhunsa pistää ja kunto on laskenut huomattavasti. Eli olisiko aika aloittaa rantakuntoon 2012 kesäksi ... haha myöhästä kai se on, mutta ei kunnon kohottamisessa mitään pahaa ole:)

Eli kuulostaa kliseeltä, mutta syö vähemmän mitä kuluttaa. Aasiassa nämä ovat ainakin yleisiä keinoja miten pysyä terveenä.


8 lasillista vettä päivässä .. ei pitäisi olla vaikeaa:) Vesi on hyväksi munuaisille, iholle ja hiuksille ja muutenkin yli puolet ihmisen kehossa on vettä.

Syö paljon hedelmiä ja vihanneksia! Aasiassa näitä käytetään joka ruuassa ja itse ainakin pidän hedelmistä tosi paljon:)

Teetä. Tee onkin yleinen kiinassa ja se on terveellisempää kuin kahvi., Olen aika kova teen juoja, joten tämä ei tuo ongelmia:)

Aasialaisilla on usein pienet luut ja siksi he ovat niin hoikkia. 

Liikunnan lisääminen ja ylimääräinen herkuttelu tulisi jättää pois, noh karkkilakon voisin aloittaa milloin vain, sillä harvoin syön makeisia.

Taidanpa aloittaa siis näillä:) 

CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment

Thanks for leaving me a comment! I will answer you as soon as possible xoxo~

Back
to top